Kind begeleiding

Ik kan het met een beetje hulp!

Voor wie?
Kinderen hebben alles al in zich om tot ontwikkeling te komen. Soms hebben ze wat hulp nodig om hun talenten en kwaliteiten (opnieuw) te ontdekken. Ik help ze daar graag bij, Samen ontrafelen, Samen Groeien!  

Werkwijze
Ieder kind heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en talenten, echter soms weten kinderen nog niet, of niet meer over welke kwaliteiten ze beschikken waardoor bepaalde vaardigheden nog niet of niet meer lukken. Samen op zoek gaan naar de schat aan talenten en kwaliteiten is prachtig om te doen. Ik doe dat graag vanuit de oplossingsgerichte- en positieve psychologie.

Wat de juiste aanpak is, hangt natuurlijk af van de vraag en daarvoor zet ik vooral mezelf in met mijn gereedschapskist vol gereedschap en natuurlijk maak ik gebruik van de gereedschapskist van het kind, we gaan samen op zoek, wat zit er al, wat kunnen we gebruiken en wat kunnen we toevoegen.

Ik maak daarbij onder andere gebruik van Talent interviews,  Kids’skills, Brainblocks, Rots en Water, Handleiding voor jezelf en ik ben speciaal.

Opbrengst
Na de begeleiding beheerst het kind de gekozen vaardigheden en is het zelfvertrouwen en de veerkracht gegroeid.

Start typing and press Enter to search