Voor wie?

Voor leerkrachten die op dit moment een moeilijke groep hebben en hiermee aan de slag willen middels de RESPECT aanpak van Klasse(n)kracht.              Of voor leerkrachten die vanaf de basis regie willen voeren op groepsvorming om te komen tot een fijne, hechte groep.

 Opbrengst

Samen met jou, de intern begeleider en/of de directeur gaan we aan de slag om de groepssfeer te verbeteren en na 6 tot 8 weken zul je zien dat er een andere, fijnere, veiligere en positieve groepssfeer is ontstaan.

Werkwijze

Na de intake en interviews met de kinderen starten we het traject middels de RESPECT aanpak. Ook in dit begeleidingstraject maken we een plan van aanpak over de begeleiding en ondersteuning. Dit kunnen observaties zijn, coaching, ondersteuning in de groep, handelingsadviezen en inspiratie voor lessen en groepsvormende activiteiten.  

Naast de begeleiding in de groep, maak je ook gebruik van een online leeromgeving met veel theoretische achtergrond en nog meer praktische tips en tools. Op je eigen tempo en op de momenten dat het jou uitkomt, verder ontwikkelen en leren hoe je van jouw klas een fijne, hechte groep maakt.

Wil je aan de slag met jouw groep middels de RESPECT aanpak neem dan gerust contact met me op.

Start typing and press Enter to search