Coaching (startende) Leerkrachten

Veel leerkrachten worstelen met de balans presteren en persoonlijke aandacht aan de leerling geven. Doordat (vaak ten onrechte) gedacht wordt dat er geen tijd en ruimte voor ontwikkeling is, komt men vaak in een negatieve spiraal terecht met de leerling en/of de groep en juist dit vergt energie wat tot een serieus energielek kan leiden bij de leerkracht. Wat weer kan leiden tot een burn-out.

Voor wie?
Voor leerkrachten die hun veerkracht willen vergroten en die hun persoonlijk meesterschap serieus nemen en verder willen ontwikkelen.

Opbrengst
Als coach leer ik je om je veerkracht te vergroten waardoor je zult ervaren makkelijker met uitdagingen om te kunnen gaan en sneller leert ‘terug te veren’ bij onverwachte of moeilijke situaties.

In dit traject word je je bewust van je eigen patronen en hoe je die kunt doorbreken om verder te groeien. In het traject wordt je uitgedaagd en maximaal ondersteunt  in je eigen leer- en ontwikkelingsproces.

Werkwijze
Tijdens de intake kijken we naar wat jij wil bereiken met dit coaching- traject en ontrafelen we samen de situatie en jouw drijfveren om zo een helder en gewenst  toekomstbeeld te krijgen.

Tijdens de coaching maken we gebruik van verschillende invalshoeken, zoals Talentgericht coachen en oplossingsgerichte technieken, Human Dynamics, kernkwaliteiten en Flunctional fluency.

Er is geen standaard aanpak alleen maar maatwerk, dat wat het beste voor jou werkt.

Start typing and press Enter to search